Özcan, Erbakan'ı 12'nci ölüm yıl dönümünde andı

Nazilli Belediyesi, ölümünün 12. yılında merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anarken, 5 bin kişilik pilav, tavuk, ayran hayrı yaptı.

Özcan, Erbakan'ı 12'nci ölüm yıl dönümünde andı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Görüş’ün kurucu lideri, 28 Haziran 1996 ile 30 Haziran 1997 tarihleri arasında başbakanlık yapmış merhum Necmettin Erbakan, ölümünün 12’nci yılında Nazilli Belediyesi tarafından yad edildi. Necmettin Erbakan’ın vefatının 12. yıldönümünde Nazilli Belediye Meydanı’nda dualar eşliğinde yapılan tavuklu pilav hayrına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Saadet Partisi İl Başkanı Fatih Karahan, Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKMIŞTIR”

Nazilli Belediyesi'nin geleneklerinden bir tanesini daha yerine getirmekten gurur duyduğunu dile getiren Özcan, "Necmettin Erbakan hocamız Almanya'da çok iyi şartlar altında mühendislik hizmetlerini yaparak hayatını çok rahat yaşayabilecek iken bu zorlu coğrafyada, memlekete hizmet etmek adına yola çıkmıştır. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

“ÜLKEYE BÜYÜK HİZMETLERDE BULUNDU”

Başkan Özcan’a teşekkür eden Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Fatih Karahan, "Her sene geleneksel olarak, Türkiye'ye hizmet etmiş liderlerimizi, tüm başbakanlarımızı rahmetle anıyorlar. Şubat ayı Milli Görüş camiası için hüzünlü bir aydır. Şubat ayında merhum Erbakan Hocamızı 27'ncisi günü Rahmet-i Rahman’a uğurladık. Tabi bu ülkeye büyük hizmetlerde bulunmuş, Milli Görüş camiasını kurmuş ve hala aynı çizgide devam eden bir siyasi teşkilat olarak da biz hocamızı rahmetle anıyoruz. Katılan tüm Nazillili hemşehrilerime de teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme