Özel Çocuklar şenlikte birbirinden eğlenceli oyunlarla doyasıya eğlendi

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 21 projesinden biri olan 2. geleneksel Özel Çocuklar Oyun Şenliği kapalı spor salonunda çeşitli gösterilerle gerçekleştirildi. Birbirinden özel oyunların oynandığı etkinlikte özel çocuklar doyasıya eğlendi.

Özel Çocuklar şenlikte birbirinden eğlenceli oyunlarla doyasıya eğlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2022-2023 eğitim öğretim yılı içinde yapılaması için kararı alınan 21 projesinden biri olan 2. Geleneksek Özel Çocuklar Oyun Şenliği kapalı spor salonunda düzenlendi. 3 özel eğitim okulunun katılım sağladığı şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Programda bowling, halat çekme, çift ayak atlama, puanlı hedef, fasulye ve el değdirerek bayrak yarışı olmak üzere toplam 6 oyun oynandı. Şenlikte özel çocukları İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Şube Müdürü Latif Akgün, öğretmenleri ve aileleri yalnız bırakmadı.

"TÜM PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Geleneksel şenlik için açıklamada bulunan Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, ”Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün 21 projesinden biri olan 2. geleneksel Özel Çocuklar Oyun Şenliği’nin açılış programını gerçekleştirdik. Etkinliğimize Nazilli’de bulunan 3 özel eğitim okulumuz ve ortaokul özel eğitim sınıflarımız katılım sağladılar. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme