Plakanın üstü araba, altı motor

Aydın'ın Nazilli ilçesinde sahte plaka ile dolaşan bir şahıs, polisin dikkatinden kaçmadı. Sahte plakalı şahsa ekipler tarafından 40 bin TL para cezası yazıldı.

Plakanın üstü araba, altı motor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de gün geçmiyor ki garip bir olay yaşanmasın. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli bir trafik polisi şehirde devriye attığı esnada yol kenarında bulunan bir motosiklette gariplik olduğunu fark etti. İncelemek için biraz daha yaklaştığında motosikletin üzerinde takılı bulunan plakanın sahte olduğundan şüphelenerek plaka sorgusu yaptırdı. Yapılan sorguda plakanın Bursa’ya kayıtlı ve çalıntı bir otomobile ait olduğu tespit edildi.

Bölgede bulunan MOBESE’lerden yapılan incelemelerde motosikleti bırakan şahsın M.A. olduğu tespit edildi. Ekipler şahsı takibe alarak kısa sürede Uzun Çarşı’da yakaladı.

HERKES MOTORU BİRBİRİNE EMANET ETMİŞ

Motosikletin şase numarasından ruhsat sahibi tespit edilerek şahsa bilgi verildi. Olay yerine gelen motosiklet sahibi, motosikleti tamirciye vermesi için bir arkadaşına teslim ettiğini söyleyince, polis ekipleri bu kez motosikleti tamirciye teslim edilen şahsa ulaştı. Teslim alan şahıs da başka bir arkadaşına teslim ettiğini söyledi. Son teslim alan kişi de tamirciye verdiğini söyleyince, yakalanan şahıs M.A ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Motosiklet, çalıntı olabileceği şüphesiyle otoparka çekilirken yakalanan M.A ve motosiklet sahibine toplamda 41 bin TL para cezası kesildi.

Bakmadan Geçme