'Renklerin Dili' adlı sergide çok sayıda eser sergilendi

Nazilli Belediyesi ve Nazilli Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliğinde düzenlenen Elde Kırkyama ve Giyim kurslarının 'Renklerin Dili' isimli sergisi Lütfi Selek Kültür Merkezi'nde törenle açıldı.

'Renklerin Dili' adlı sergide çok sayıda eser sergilendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli HEM Müdürü Mustafa Savaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sergiye Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, kurum müdürleri, daire amirleri, kursiyerler, aileleri ve davetliler katıldı. Kurdele kesimiyle başlayan açılışta kurs eğitmenleri, protokol üyelerine sergiyi gezdirerek yaptıkları eserler hakkında bilgi verdi.

ÇOK SAYIDA ESER SERGİLENDİ

Sergide elde kırkyama ve giyim kurslarına devam eden kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı çok sayıda eser davetlilerin beğenisine sunuldu. Sergide 20 kırkyama, 36 giyim kursiyerlerinin eserleri sergilendi. Geleneksel el sanatlarından olan kırkyama usulüyle karyola örtüsü, nevresim, seccade gibi ürünlerin yanı sıra dünyaca ünlü tabloların kumaşla yapılmış versiyonları da sergilendi. Bunların yanı sıra eski kumaşlardan yapılmış retro model giysiler de sergideki yerini aldı.

“Renklerin Dili” sergisi 13 Mayıs cumartesi günü mesai bitimine kadar açık kalacak.

Bakmadan Geçme