Sakarya'dan NGC'ye ziyaret

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Recep Sakarya, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Genç iş insanı Sakarya, 'Birçok insana dokunabildiğimiz için, birçok duyarlılığa ilgisiz kalmadığımız için ve birçok alanda sözümüzün ve yerimizin olduğunu bildiğimiz için İYİ Parti'den Aydın milletvekili aday adayı olmaya karar verdim' dedi.

Sakarya'dan NGC'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel seçim öncesi milletvekili aday adayları ziyaretlerine devam ediyor. İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı genç iş insanı Recep Sakarya da bu anlamda Nazilli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. NGC binasında Başkan Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki ziyarete aday adayı Recep Sakarya’nın yanı sıra İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Zeyrek, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Sakarya, sıcak ve samimi bir ortamda açıklamalarına aday adaylığı sürecini anlatarak başladı ve ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

“AYDIN’IMIZA DAHA İYİ HİZMET EDEBİLMEK İÇİN ADAY OLDUM”

Nazilli’ye nezih bir Gazeteciler Cemiyeti kazandıran Başkan Ümit Özmen ve yönetimine teşekkür eden Sakarya, kendini tanıtarak konuşmasına devam etti. Sakarya, konuşmasının devamında, şunları kaydetti: “18 yaşından bu yana toplumun her farklı kesimine farklı farklı işlerle herkese dokunmaya çalışan bir kardeşiniz oldum. Bunu yanı sıra Nazilli içerisinde birçok sosyal sorumluluk projelerine imza attım ya da başka projelerinin içinde oldum. Birçok insana dokunabildiğimiz için, birçok duyarlılığa ilgisiz kalmadığımız için ve birçok alanda sözümüzün ve yerimizin olduğunu bildiğimiz için İYİ Parti’den Aydın milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Aydın’ımıza, yaşadığım ve büyüdüğüm topraklara daha iyi hizmet edebilmek adına milletvekili olmak istiyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bu yürüdüğümüz yolda daha farklı arkadaşlarımız da var. Onlara başarılar diliyorum. Şimdi bu tatlı bir rekabet, önümüzdeki süreçte bu işin kazananın İYİ Parti ve memleketimiz olma adına da temennisinde bulunuyorum.”

“DESTEK VE İCAZET ALMAK GÜÇ VERDİ”

Ankara’daki adaylık başvurusu ve genel merkezde sıcak karşılanması ile ilgili soruya Recep Sakarya, “Daha önce de genel merkezle ilgili temasım olmuştu. Daha önceki temaslarımızın da sonucunda adaylık başvurusu yapmaya gittiğimde, yaşanan aday aday başvurusu kalabalığından dolayı bana karşı böyle bir ilgi, alakanın olacağını düşünmemiştim. Bu daha önceki ikili ilişkilerimizden kuvvetli olduğundan olduğunu düşünüyorum. Genel merkezdeki büyüklerimizden destek ve icazet almak bana güç verdi” şeklinde karşılık verdi.

“BİRÇOK KONUDA PROJELERİM VAR”

Milletvekili olduğunda meclise taşımak istediği konuları anlatan Sakarya, “Öncelikle memleketimiz tarıma bağlı bir il olduğu için buna bağlı olarak da yaptığımız yerli üretim, tarımdaki sanayileşme yetersiz olmasından dolayı işlenmeden şehrimizden çıkıyor. Minimum katma değer sağlıyor. Buna yönelik İç Anadolu’dan çok örnekleri var. Eğitimle, Menderes Nehri ile ilgili konularda projelerim var. Birçok konuda projelerim var” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme