AK Partili milletvekili adayları Nazilli'de tanıtıldı

Nazilli'de Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 28. Dönem Aydın Milletvekili adayları için aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Nazillili 4'ncü sıra adayı Mustafa Abak salona girdiğinde büyük alkış koptu.

AK Partili milletvekili adayları Nazilli'de tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti 28. Dönem Milletvekili adaylarını Nazilli Belediye Nikah Salonu’nda düzenlenen törenle görücüye çıktı. AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt’ın ev sahipliğindeki tanıtıma AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ile milletvekili adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Umut Tuncer, Duygu Göğde, Murat Gün ve Mehmet Arkun, 27’nci dönem milletvekilli Bekir Kuvvet Erim, Nazilli’nin AK Partili Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, meclis üyeleri, diğer ilçelerin yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı. Nazillili partililer, 5 sene İlçe Başkanlığı yapan Mustafa Abak’ı salona girdiğinde sevgi gösterinde bulundular. Milletvekili adayları konuşmalarında, Nazilli AK Parti’nin bu seviyeye getiren ve enerjisini salonda hissetmesinden katkılarından dolayı Mustafa Abak’a teşekkür etti. Milletvekilleri aday toplantısında birlik beraberlik mesajları verirken, Nazilli’den zafer sözü verdiler.

“14 MAYIS ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM”

Lider masa başında değil iş başında olur diyerek konuşmasına başlayan KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “14 Mayıs’ın çok önemli bir seçim. 14 Mayısa kadar sokak sokak dolaşıp cumhur ittifakını iyi anlatacağız. Millet ittifakının da nasıl kurulduğunu iyi anlatmamız gerekiyor. Cumhur İttifakının meydanlarda kurulduğunu anlatmamız lazım. Millet İttifakı’nın masa başında kurulduğunu anlatmamız gerekiyor. Liderliğin masa başında değil iş başında olduğunu söylememiz gerekiyor” dedi.

“14 MAYIS AKŞAMI HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Nazilli’nin bu tanıtım toplantısında bir başka güzel olduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve 28. Dönem 2. Sıra Adayı Seda Sarıbaş, “Aydın’da birinci parti olacağız. “Bugün Nazilli bir başka güzel, bir başka heyecanlı. Bu güzel atmosfer, bu akşam bize şunu göstermiş oluyor ki, biz dördü, beşi hatta sizlerle altıncı sıradaki kardeşimizi de meclis çatısı altına taşıyabileceğiz. Sizlere ayrıca teşekkür ediyor, hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Güçlü Türkiye yolunda, güçlü adımlarla hedefimize 14 Mayıs akşamı ulaşacağımızdan hiç şüphemiz yok. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile de, Allah nasip ederse Efeler diyarı Aydın’ımızı birinci parti olarak çıkaracağız. İlk etapta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan 13. Cumhurbaşkanı olarak, bu ülkeye hizmet etmesini sağlayacağız.” Şeklinde konuştu.

“NAZİLLİ 33 GÜN BOYUNCA YATMAYACAK, DİNLENMEYECEK”

14 Mayıs günü sandıkları patlatacaklarını ifade eden AK Parti Aydın eski İl Başkanı olan 3. Sıra Adayı Ömer Özmen, “Kalan 33 gün boyunca aynı heyecan ve enerji ile çalışmalara devam edeceğiz. Hayatımdaki en büyük kazançlardan birisi, sizin gibi güzide bir topluluk ile beraber uzun yıllardır çalışmak, sizlerle beraber davamıza hizmet etmektir. Bu onuru ve gururu bizlere yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bugün bu salondaki coşku ve heyecanı kalan 33 gün boyunca bir nebze daha arttırarak, 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağımıza inanıyorum. Nazilli 33 gün boyunca yatmayacak, dinlenmeyecek ve inşallah önce Mustafa başkanımızı daha sonra da Umut kardeşimizi Ankara’ya gönderecek.”

“AMACIMIZ AYDIN’A HİZMET ETMEK”

Nazilli AK Parti eski ilçe başkanı ve 4. Sıra Adayı Mustafa Abak konuşmaya alkışlar eşliğinde başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yükünü alacaklarını ifade eden Mustafa Abak, “Cumhurbaşkanımıza borcumuzu ödemek omuzlarımızda ciddi bir yük. Bir ilçe başkanına milletvekili adaylığını tensip ettiler, sağ olsunlar. Amacımız Cumhurbaşkanımızla birlikte yol yürümek ve Aydın’ımıza hizmet etmek. Nazilli’de güzel çalışmalar yaptık, bundan sonra da gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

TUNCER’DEN BİT PAZARI MASASI BENZETMESİ

Millet İttifakını “bit pazarı masası” benzeten 5’nci sıra milletvekili adayı Umut Tuncer ise, “Bit pazarı masasının altını da üstünü de tarihin tozlu raflarına gömeceğiz. Yer yüzünün ve gökyüzüne şu sözleri kazıyacağız; Doğru zaman, doğru adam ve bay bay Kemal. İnşallah çıktığımız yolda Türkiye Yüzyılı şimdiden Aydın’ımıza ve ülkemize hayırlı olsun. Alalh yar ve yardımcımız olsun" ifade etti.

“DURMAK YOLA DEVAM”

Toplantıya AK Parti’nin mevcut 27’nci dönem milletvekillerinden ve 28’nci dönemde listede yer verilmeyen Bekir Kuvvet Erim de katıldı. Cumhurbaşkanına destek için çalışacaklarını ifade eden Erim, “Bize verilen görevi layıkıyla yapmaya çalıştık. 27. dönem de milletimizin oyları ile seçildik. 5 yıldır elimizden geldiği kadar çalışmaya çalıştık, önümüzde 1 ay daha var çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da çalışacağız. Memleketimiz için, Aydın için, Cumhurbaşkanımıza destek olmak için. Ayrımız gayrımız yok. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Sonuç istediğimiz gibi olacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Durmak yok yola devam.”

“AÇIK ARA FARKLA ÖNDEYİZ”

AK Parti Aydın'da 5 milletvekili çıkarabilecek güçtedir diyen AK Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürkat Engin Özcan, Aydın genelinde bir akademisyen tarafından yapılan ankette Cumhur İttifakı olarak açık ara önde olduklarını müjdeledi. Başkan Özcan, “Bu yol bize gösteriyor ki, AK Parti Aydın'da 5 milletvekili çıkarabilecek güçtedir. Zira, Aydın’da yarım saat kadar önce bir anket sonucunu bizlerle paylaştılar. Anketi de akademisyen bir arkadaşımız yaptı. Nazilli'de anlamlı bir farkla hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde, hem de milletvekili seçiminde açık ara farkla öndeyiz. Bunu da sizlere müjdelemek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Aday tanıtım toplantısının ardından Nazilli Belediye Meydanı’nda tutulan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı.

Bakmadan Geçme