Başkan Özcan: 'Nazilli'de her can kıymetlidir'

Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan ve ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Kocakesik Mahallesi'nde yapılması planlanan 'Sürdürülebilir Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Bakım Evi Projesi' için çalışmalar hızlandırıldı.

Başkan Özcan: 'Nazilli'de her can kıymetlidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un ziyaretlerinde sunumları yapılan ve ilçenin en büyük eksiklerinden birine yanıt vermesi beklenen ‘Sürdürülebilir Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Bakım Evi Projesi’ için çalışmalar hızlandırıldı.

30 DÖNÜMLÜK ARAZİDE GENİŞ ÇAPLI TESİS

Kocakesik Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 30 dönümlük alana inşa edilecek projenin son rötuşlarının yapıldığını müjdeleyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; Fen İşleri, İmar ve Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları, Nazilli Hayvan Hakları ve Doğa Koruma Derneği üyeleri, Mimar Sedef Uçaryılmaz ve Mimar Elvin Özarslan Kara ile bir araya gelerek projenin detaylarını görüştü.

MODERN ENERJİ ALTERNATİFLERİ UYGULANACAK

Sokak hayvanlarının rehabilite edileceği 500 canlı kapasiteli tesisin 4 bin 275 metrekare kapalı alana sahip olduğunu dile getiren Başkan Özcan; “Nazilli’de her can kıymetlidir diyerek çıktığımız bu yolda bizlere destek veren başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum beyefendi olmak tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tesisteki elektrik ihtiyacını karşılamak için yenilenebilir enerji projemizin yanı sıra biogaz üretim tesisimiz de gündemde. Projemizi tamamladığımızda Nazilli’de milat olacak bir çalışmaya imza atmış olacağız” dedi.

Bakmadan Geçme