Şengel'den örnek destek

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Ligi normal sezonunda ligi 2. bitirerek 1. Lig play-off maçları oynama şansı elde eden Nazilli Belediyespor Voleybol Takımı'na, Şengel Orman Ürünlerinden büyük destek geldi.

Şengel'den örnek destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklama ile 14-16 Mart tarihleri arasında Çorum’da gerçekleştirilecek play-off maçları öncesinde çalışmalarına Nazilli kapalı spor salonunda devam eden voleybolculara, voleybol şubesi sorumlusu ve aynı zamanda Şengel Orman ürünleri işletmesi sahibi Halan Şengel ziyaret gerçekleştirdi. Voleybolculara play-off maçları öncesinde forma ve antrenman malzemesi tedariğinde bulunarak büyük bir jest yaptı ve antrenman sonunda voleybolculara baklava ikramında bulundu.

BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

Sadece futbol değil salon sporlarında da Nazilli’nin ismini duyurmak için var güçleri ile çalıştıklarını aktaran Şengel, “Normal sezonu 2. sırada tamamlayarak 1. Lig’e yükselme maçları oynama şansı elde eden voleybol takımımız için bir jest yapmak istedim. İnşallah Çorum’da oynanacak olan müsabakalardan başarı ile ayrılacaklar kendilerine başarılar diliyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye ve Kulüp Onursal başkanımız Kürşat Engin Özcan başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme