Hak-İş bayrağı Nazilli'de dalgalanacak

Türkiye'nin en büyük sendikalarından olan Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanvekili Halil Özdemir, Hak-İş Aydın İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Nefise Şahin ile Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkan Yardımcısı Kenan Sağınç, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti'ne (NGC) ziyaret gerçekleştirdi. Özdemir, 'Sendikamız topluma halka zarar veren bir hizmet değil aksine yarar sağlayacak mücadele içerisindedir' dedi.

Hak-İş bayrağı Nazilli'de dalgalanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti'ne (NGC) Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanvekili Halil Özdemir, Hak-İş Aydın İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Nefise Şahin ile Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkan Yardımcısı Kenan Sağınç ziyaret gerçekleştirdi. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’in ev sahipliğindeki ziyarette yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyeleri hazır bulundu. Ziyarette sendika başkanları yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“NAZİLLİ’DE HAK-İŞ BAYRAĞINI DALGALANDIRIYORUZ”

Nazilli’de yetkiyi aldıklarını ifade eden Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanvekili Halil Özdemir, “Hemen hemen her ilde şubemiz var. Sendikamız topluma halka zarar veren bir hizmet değil aksine yarar sağlayacak mücadele içerisindedir. Bütün çalışanlarımıza, emekçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Hak-İş’le tanışan ondan vazgeçemiyor onu da eklemek isterim. Son yaşadığımız eşi benzeri görülmemiş felakette biz yine sahadaydık. Filistin’de yetimhane, Seyit On Başı’nın köyünde okul, Somali’de su kuyuları yaptırdık. Darbeler görmüş, kapatılmış yine de ayakta kalmış bir sendikadır” dedi.

“BÜYÜK HAK-İŞ ORDUSUNU AYDIN’DA DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Aydın’da başarı oranlarının yüzde 99 olduğunu belirten Hak-İş Aydın İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Nefise Şahin, “Benden önce birçok arkadaşımın Nazilli için mücadelesi oldu kısmet bizeymiş. Sendikacı ve gazeteci olarak Ümit Özmen’in bizlere çok desteği oldu. Aydın’da başarı oranımız yüzde 99 seviyesinde. Sosyal Politikalar, Sağlık Bakanlığına bağlı tüm hastanelerde yetkili sendikayız. Kürşat Başkanımızın bize ve işçilerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha büyük Hak-İş ordusunu Aydın’da devam ettirmeye çalışacağız. Basın mensubu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sizler bizi bu süreçte yalnız bırakmadınız” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme