BŞB, 19 Mayıs coşkusunu kentin her noktasına taşıdı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu şehrin dört bir köşesine taşıyan Aydın Büyükşehir Belediyesi, bayrama özel giydirilen otobüs ile vatandaşlara şehir turu yaptırdı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu şehrin dört bir köşesine taşıyan Aydın Büyükşehir Belediyesi, bayrama özel giydirilen otobüs ile vatandaşlara şehir turu yaptırdı. Vatandaşlar evlerinin balkonundan alkışlarla eşlik ederek sevgi gösterisinde bulundu.
AYDINLILAR BAYRAM COŞKUSUNU YAŞADI
Aydın Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı birbirinden farklı etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Sevilen sanatçı Melek Mosso konseri ile gençlere unutulmaz bir akşam yaşatan Büyükşehir Belediyesi Aydınlılara bayram coşkusunu ilçe ilçe yaşatmayı sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla özel giydirilen otobüsle şehir turu düzenledi. Şehir turu kapsamında Nazilli’ye gelen otobüs, birçok caddede gezerek bayramın coşkusunu vatandaşlarla paylaştı. Gençlik Marşı ve İzmir Marşı eşliğinde cadde ve bulvarları gezen otobüsü gören vatandaşlara Türk bayrakları dağıtıldı. Bazı vatandaşlar da evlerinin balkonlarına çıkarak alkışlarla destek verdi ve Atatürk posterleri ile sevgi gösterisinde bulundu. Otobüsten yapılan anonslarla vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.
VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna ortak olan ve otobüs turundan memnuniyet duyduklarını söyleyen vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Bakmadan Geçme