NDH'ye Sanayi Kooperatifinden 2 yeni cihaz

Nazilli Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi bağışlarıyla Nazilli Devlet Hastanesi'ne 2 Adet üreteroskopi cihazı kazandırdı. Başhekim Necati Akkaya kooperatife teşekkür ziyaretinden bulundu.

NDH'ye Sanayi Kooperatifinden 2 yeni cihaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Devlet Hastanesine bağışçıların destekleriyle yeni cihazlar ve ekipmanlar kazandırıldı. Bu kapsamda Nazilli Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi katkılarıyla 2 Adet üreteroskopi cihazı hediye edildi.

SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİNE TEŞEKKÜR

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerine destekleri için Nazilli Devlet Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya ve ekibi teşekkür ziyaretinde bulundu. Akkaya ziyaretinde, “Nazilli Devlet Hastanemize kazandırılan yeni tıbbi cihazlarımızın; başta kurumumuz olmak üzere, tüm vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını dileriz. Hastanemize cihazlarımızın kazandırılmasına vesile olan ve destek olan Nazilli Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

AKKAYA CİHAZI ANLATTI

NDH Başhekim Akkaya cihaz hakkındaki bilgilendirmesinde, “Bağışlanan cihazlarla gerçekleştirilecek olan üreteroskopi işlemi, böbrek, idrar yolları ve mesanede yer alan; darlık, taş ve tümörlerin teşhis ve tedavisi için uygulanan tedavi yöntemidir. Taş tedavisi söz konusu olduğunda cihazın içinden taş kırma ve tutma aletleri geçerken, darlık tedavisi söz konusu olduğunda genişletmeye yarayan balon ve aletler geçmektedir. Ayrıca tümör tedavisinde; biyopsi ve temizleme aletleri, cihazın içinden geçmekte olup her bir yöntem için değişik metotlar bulunmaktadır. Bağış tarihinden günümüze kadar Op. Dr. Hamit İlkinci ve Op. Dr. Alper Özelçi tarafından, 12 hastamıza URS cihazlarıyla işlem uygulanmıştır” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme