Çiğköftem Nazilli, dualarla hizmete girdi

Nazilli'de İnci Yaşam Merkezi'nde Çiğköftem Nazilli işletmesi, yoğun katılımın olduğu törenle, dualarla hizmete girdi. İşletmeci Barış Uzun, açılışta yapılan cironun tamamını AFAD ve AHBAP'a bağışlayacağını belirtti.

Çiğköftem Nazilli, dualarla hizmete girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Yeni Mahalle’de bulunan İnci Yaşam Merkezi’nin ilk yeme-içme işyeri Çiğköftem Nazilli, dualarla hizmete açıldı. Açılış törenine Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk, Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçi, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, AK Parti Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş, CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, yerelde ve ulusalda görev yapan basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta ilk olarak emekli imam İsmail Düzyol kendi yazdığı Nazilli şiirini okudu Kura’n-ı Kerim tilaveti yapılırken Nazilli Müftüsü Selami Bayrakçi da açılış duası yaptırdı. Daha protokolün de katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Son olarak davetliler hasılatın depremzedelere bağışlanması nedeniyle bol miktarda çiğ köfte aldı.

"BİR KURUŞUNA DOKUNMADAN DEPREMZEDELERE BAĞIŞLAYACAĞIZ"

Bütün ciroyu depremzedelerin ihtiyaçlarında kullanmak için bağışlayacağını belirten işletme sahibi Barış Uzun, "İnci Yaşam’ın ilk yeme içme restoranı oldu. Bugünkü kazancımızın bir kuruşuna bile dokunmadan AHBAP ve AFAD'a teslim edeceğiz. Kar bazında değil ciro olarak aktaracağız. Başkanlarımız sağ olsun desteklerini yapıyorlar" dedi.

Bakmadan Geçme