Depremde ölen doktor anne ve evladı sonsuzluğa uğurlandı

Hatay'da deprem sırasında göçük altından kalarak hayatını kaybeden Nazillili doktor Büşra Şahin Davut ve 6 aylık oğlu Yağız Emir Davut, gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurlandı.

Depremde ölen doktor anne ve evladı sonsuzluğa uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş'a bağlı Pazarcık ilçesinin merkez üssü olduğu depremin ardından Nazilli'ye de ateş düştü. Hatay'ın Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi Şehit Bilgin Sokakta bulunan Atilla Eren Apartmanında yaşayan doktor Büşra Şahin Davut ve oğlu Yağız Emir Davut’un, enkazdan cansız bedenleri çıkartıldı.

NAZİLLİ’YE GETİRİLDİ

Doktor Büşra Şahin Davut ve 6 aylık oğlunun cenazesi Nazilli'ye getirildi. Doktor Davut ve oğlu için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, il ve İlçe siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, yakınları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Namazın ardından dualarla omuzlara alınan Büşra Şahin Davut ve oğlu Yağız Emir Davut’un cenazeleri Bozdoğan Mahalle Mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Acılı baba Şükrü Şahin ve yakınları taziyeleri camii avlusunda kabul etti.

Depremde ölen doktor anne ve evladı sonsuzluğa uğurlandı

Bakmadan Geçme