Efeler, Abak'ı yüreğine bastı

AK Parti 28'inci Dönem Milletvekili Adayı Avukat Mustafa Abak'ı, Aydın'ın Efeler ilçesindeki tanıtım toplantısında partililer yüreğine bastı

Efeler, Abak'ı yüreğine bastı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Aydın, il genelinde seçim çalışmalarının startını verdi. 2023 seçimlerine tam bir aya kala çalışmalarına hızla devam eden AK Parti 28. Dönem Aydın milletvekili adayları, Efeler ilçesinde parti üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen tanıtım programında Nazilli’den yarışa katılan, 4. sıra milletvekili adayı olan Mustafa Abak’a yoğun ilgi gösterildi.

"BAŞARABİLECEĞİMİZE İNANCIMIZ TAMDIR"

Aday tanıtım toplantısında ilk olarak kendini tanıtarak başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, ilgilerinden dolayı Efeler ilçe teşkilatına teşekkür ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın uygun görmesi üzerine Nazilli İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek aday oldum. Allah’ım mahcup etmesin inşallah. Siz değerli tecrübeli partililerimizi, Cumhurbaşkanımızı hizmet ve eser siyasetimizi anlatma gereği duymuyorum ama kalan şu süre zarfında her bir AK Partilinin, teşkilatlarda görev yapan her bir kardeşimizin eser ve hizmet siyasetimizi anlatmakla hükümlü olduğumuzu düşünüyorum. Bu kazanımların neden kaybedilmemesi gerektiğinin vurgulanması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca sokakta, sahada, ziyaretlerde kimlerin kimlerle iş birliği yaptığını, neyi vaat ettiğini milletimizin seçmenimizin hafızasına anlatmakla mükellef olduğumuzu düşünüyorum. Efeler teşkilatında görev almak cesaret ve özveri ister. Teşkilatçı bir kardeşinizim. Oğuz Kendirlioğlu kardeşimize ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Aydın’da hedefimiz en az 5 milletvekili çıkarmaktır. Bu teşkilatlarla bunu başarabileceğimize inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme