Nazilli Belediyesi, metruk binaları yıkmaya devam ediyor

Nazilli'de vatandaşlar için tehlike arz eden ve yol işgaline neden olan metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Nazilli Belediyesi, metruk binaları yıkmaya devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlar için tehlike arz eden ve yol işgaline neden olan metruk binaların yıkımlarına devam ediyor. Program dâhilinde önceden tespiti yapılmış Yeşilyurt Mahallesi 1105 Sokak No: 8’de yer alan iki metruk bina, ekiplerin titiz çalışmaları sonucu yıkıldı.

MUHTAR TEYFUR’DAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

Yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Yeşilyurt Mahalle Muhtarı İrfan Teyfur; “Belediyemize yaptığımız müracaat ile programa dâhil edilen iki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Bu binaların yıkılmadan önceki zamanlarında madde bağımlılarının kullandığı bir yer halindeydi. Çevresindeki evlerde yaşayan mahalle sakinlerimiz bu durumdan çok rahatsız idiler. Sağ olsun belediye başkanımız gerekli talimatları hemen vererek gereğinin yapılması talimatını verdi. Ekiplerimiz etrafındaki binalara zarar vermeden bu iki metruk binayı titizlik ile yıktılar. Kendilerine ve özellikle de Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a teşekkür ediyorum” dedi.

“NAZİLLİ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Daha güzel, daha yaşanabilir bir Nazilli için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Özcan; “Şehrimizin gelişmesi, kalkınması, daha yaşanabilir olması için yoğun çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni yollar açıyor, sıkıntılı yollarımızı yeniden yapıyoruz. Bu süreçlerin içinde büyük sorunlardan biri de metruk binalar. Bugün arkadaşlarımız mahallemizde ciddi sorun teşkil eden binaların yıkımını gerçekleştiriyor. Bir yandan sorunlu binalar temizleniyor, bir yandan da yeni yol açımı ve yapımına devam ediyoruz. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Nazilli için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Mahalle muhtarlarımız ve ekip arkadaşlarımızla öncelik ve ihtiyaç planına göre çalışma yapıp hayata geçiriyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme