Emzik Askısı Nereden Alınır?

Emzik askısı, özellikle bebekler için oldukça işlevli olan ürünlerden biridir. Emzik askısı ile birlikte bebeğe emziği vererek düşmesini engelleyebilirsiniz.

Emzik Askısı Nereden Alınır?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emzik askısı, özellikle bebekler için oldukça işlevli olan ürünlerden biridir. Emzik askısı ile birlikte bebeğe emziği vererek düşmesini engelleyebilirsiniz. Aynı zamanda bu tarz askılarda hem erkek hem kız bebekler için birbirinden farklı renk ve modeller mevcuttur. Askı boyları da ayarlanabilir şekilde farklı modeller bulunduruyor.

İsimli emzik modellerinde ise isimler yazdırılarak bebeğe özel şekilde tasarımlar gerçekleştirilir. İstenilen modelde tercih yapılarak üzerine isim yazdırarak özel tasarım talep edebilirsiniz. Hem şık görüntüsü hem de kaliteli olması ile bebeklerin rahatlıkla kullanabileceği tarzda emziklerdir. İsimli emzik ve farklı modellerde emzik askıları ve en kaliteli alışveriş için Emzik Zinciri adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kullanışlı İsimli Yonca Kolye

İsimli yonca kolye özellikle son zamanların trende olan kolyeler arasında yerini alıyor. Yonca modellerde istediğiniz ismi yazdırarak kişiye özel şekilde tasarım talep edebilirsiniz. Yonca şans anlamına geldiği için şans kolyesi olarak da tercih edebilirsiniz. İsimli Yonca kolyelerin üzerine bebeğinizin ismini kendi isminizi ya da farklı isimleri yazdırarak tercih etmek mümkündür. Aynı zamanda üzerine tarih yazılması daha mümkün olur.

İsimli kolyelerle birlikte en güzel şekilde aksesuar olarak kullanmak gerek günlük yaşamda gerek Özel günlerde tercih etmekte mümkündür. Görüntüsü farklı boyutlara ve özel tasarımları ile isimli yonca kolyeler Her ortama uyum sağlayabilir. Aynı zamanda kişiye özel tasarlanabilir olması ile dilediğiniz modelde tercih yapabilirsiniz. Yonca kolye alımında kaliteli bir hizmet ve özel tasarım siparişler için Emzik Zinciri sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme