ESKKK geleneksel iftar yemeği

Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK), Ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği verdi. Başkan Dursun Öztunç, yemeğe katılım gösteren davetlilere teşekkür etti.

ESKKK geleneksel iftar yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ESKKK tarafından her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemeği bu senede gerçekleştirildi. Başkan Dursun Öztunç’un ev sahipliğinde Hangar Restoran’da yapılan iftar etkinliğine Halkbank Nazilli Şube Başkanı Halil Özbellek, İŞ-KUR Müdürü Yakup Ergenlik, Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, Ziraat Odası Başkanı Yahya Anlıak, esnaf odası başkanları ve kooperatif çalışanları katıldı.

“GELENEKSEL HALE GETİRDİK”

Ramazan topunun patlamasıyla birlikte hep birlikte yapılan yemek duasının ardından oruçlar açıldı. Bir konuşma yapan Nazilli ESKKK Başkanı Dursun Öztunç “Bugün aynı zamanda Kadir Gecesi. Herkese bu mübarek gün hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan bereketini paylaşmak için geleneksel iftarımızı bu senede vermek nasip oldu. Allah kabul etsin ve seneye de tekrar buluşmayı göstersin. Allah’ım yaşadığımız kötü günleri bir daha yaşatmasın. Basınımızın da ayaklarına sağlık” dedi.

Bakmadan Geçme