Gamze Yolcu Metin, konuşmasıyla büyük alkış aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Gamze Yolcu Metin, CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım programındaki konuşmasıyla büyük alkış aldı.

Gamze Yolcu Metin, konuşmasıyla büyük alkış aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Örgütü, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi aday adayı tanıtım programı gerçekleştirdi. Toplantı İstiklal Marşı’nın okunması ile başlarken, Yılmaz Tilki, Ulvi Yıldırımkaraman, Merve Saatçi, Ümit Tosun, Şevket Karakoç ve Banu Aktarmacı’dan oluşan seçim koordinasyon kurulu açıklandı. Programda açılış konuşması yapan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde şahlanan, kalkınan ve üreten bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceklerini ifade etti.

“ÇOK GURURLUYUM”

28. Dönem milletvekili aday adayları, konuşmalarını yapmak üzere sahneye alfabetik sırayla davet edildi. 26 kişiden oluşan CHP Aydın milletvekili aday adayları içerisinde 7 kadından biri olan Nazillili Gamze Yolcu Metin, kendini tanıtarak konuşmasına başladı. Gamze Yolcu Metin, “Ben bir anneyim, bir kadınım, bir hekimim. Anneliğim beni buraya sürükledi. Depremde evlatlarını kaybetmiş anneleri gördükçe klavye kahramanlığı yapmak istemedim. Kadınlığım beni buraya getirdi. Pınar Gültekin gibi yakılıp çimentoya basılarak öldürülen kadın için buradayım. Görevi başında katledilen doktor Ekrem Karakaya için buradayım. Anne olduğum için, kadın olduğum için, hekim olduğum için buradayım. Mecliste artık kadın olarak daha çok yer almak istiyoruz. Biz çağdaş bir partiyiz, biz Atatürk’ün partisiyiz. Ben bugün bu çatı altında olmaktan çok gururluyum. Hepimiz tek yürek aynı amaç için buradayız. Meclise hangimiz gidersek gidelim bu görevi layığıyla yerine getireceğiz” dedi.

Gamze Yolcu Metin, konuşmasıyla büyük alkış aldı

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI

Öte yandan CHP Aydın milletvekili aday adayları şu şekilde: “Ali Çankır, Birnur Uçarlı, Bülent Öntug, Bülent Tezcan, Evrim Güngör, Evrim Karakoz, Ferdi Zenginoğlu, Feridun Uzun, Fulya Üstündağ, Gamze Yolcu Metin, Hakan Topçubaşı, Hüseyin Yıldız, Kaan Vardarlı, Kemal Güneri, Mehmet Vergili, Mesut Yörükoğlu, Nebahat Oskay Ürün, Nilüfer Ünüvar, Salim Tümer Apaydın, Süleyman Bülbül, Türkantos Ertugay, Yılmaz Buğra Alpay, Yusuf Murat Genç, Yüksel Yalova, Zeliha Gündoğdu, Ziya Yılmaz.”

Bakmadan Geçme