Hamidiye Mahallesi'nden geleneksel 10 bin kişilik hayır

Nazilli'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde imece usulü 5 bin kişilik keşkek hayrı düzenlendi. Etkinlikte depremde hayatını kaybedenler ve şehitler için dualar edildi.

Hamidiye Mahallesi'nden geleneksel 10 bin kişilik hayır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli ve çevre mahallelerde Ramazan’a az bir zaman kala hayır yemekleri ara vermeden devam ediyor. Bu anlamda Nazilli’ye bağlı kırsal Hamidiye Mahallesinde 5 bin kişilik keşkek hayrı gerçekleştirildi. İmece usulü yapılan etkinliğe Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, Nazilli Belediyesi meclis üyeleri, Deva Partisi Nazilli İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Öztekin, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, muhtarlar, çevre mahallelerden vatandaşlar ve çok sayıda mahalleli katıldı.

“ŞEHİTLER VE DEPREMZEDELER İÇİN DUA ETTİK”

Keşkek hayrının 2’ncisini yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hamidiye Muhtarı Hüseyin Tosun, “Geleneksel hale getirdiğimiz hayrımızda 5 bin kişilik keşkek ikram ettik. Öncelikle keşkek hayrımızda emeği geçen küçüğünden büyüğüne kadar herkese ‘Allah razı olsun’ diyorum. İmece usulü herkesin bu hayırda katkısı var. Güzel bir gün geçirdiysek mahalledeki halkımızın başarısıdır. Misafirlerimiz de katılarak bizi onurlandırdılar, şeref duyduk. Nazilli Belediyemiz de mahallemizde yapılması gereken işleri yaptı. Başkan Kürşat Engin Özcan’a teşekkür ediyoruz. Bu hayrı Mart ayının ilk haftası her sene yaparak geleneksel hale getirdik. Dualarımız vatan için gözünü kırpmadan ölüme giden aziz şehitlerimiz ve 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için... Allah dualarımızı kabul etsin. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme