Turan Mahallesi'nden depremzedeler için hayır etkinliği

Nazilli'ye bağlı Turan Mahalle Muhtarlığı öncülüğünde, hayırseverlerin desteğiyle depremzedeler için bin kişilik lokma hayrı düzenlendi. Etkinlikte ayrıca yardımsever bir mahalle sakini tarafından depremzedeler için 500'er liralık alışveriş çeki dağıtıldı.

Turan Mahallesi'nden depremzedeler için hayır etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından Nazilli’ye 3 bine yakın depremzede gelirken, vatandaşların yaralarını sarmak için çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bu kapsamda Nazilli’ye bağlı Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız öncülüğünde ve mahallenin katkılarıyla bin kişilik lokma hayrı gerçekleştirildi. Muhtar Akçasakız’ın ev sahipliğindeki hayra Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, Şube Müdürü Abdullah Akyel, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Emin Eser, AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda mahalleli katıldı. Ellerin depremde hayatı kaybeden vatandaşlar için kalktığı etkinlikte ismini vermek istemeyen bir hayırsever, mahallede kalan depremzedelere alışveriş çeki dağıttı.

“ELİMİZDEN GELEN NE VARSA YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Her zaman depremzede ailelerin yanlarında olduklarını ifade eden Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız, “Hepimizi derinden yaralayan bir deprem felaketi yaşadık. 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybederken, birçok vatandaşımız da yaralandı ve evsiz kaldı. Aydın’a deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız oldu. Bizim mahallemize de gelen ailelerimiz oldu. Onlara ilk günden beri elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Herkesten Allah razı olsun. Bugün de depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bin kişilik lokma hayrı yaptık. Allah dualarımızı kabul etsin. Her zaman depremzede ailelerimizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme