İmam Hatipliler Şenliği'nin ikincisi yapıldı

Nazilli'de İmam Hatipliler Şenliği, ilçede eğitim veren tüm İmam Hatip Okullarının katılımıyla düzenlendi. Protokol üyelerinin de katılım sağladığı açılış, farklı etkinliklere sahne oldu.

İmam Hatipliler Şenliği'nin ikincisi yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde ilçede eğitim veren bütün İmam Hatip Okullarının katılımıyla 2’nci İmam Hatipliler Şenliği gerçekleştirildi. Şenliğin açılışına Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Milli Eğitim İl Müdür Yardımcısı Erol Barut, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

BİRÇOK ETKİNLİĞE YER VERİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ardından ilçede bulunan İmam Hatip Okulları müdürleri kısa bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra Aydın İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Erol Barut kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmanın ardından Kaymakam Arısoy ve beraberindekiler öğrencilerin öğretmenlerinin desteğiyle bir yıl boyunca yaptıkları etkinliklerin bulunduğu sergiyi gezdiler ve bilgiler aldılar. Etkinlikler gün boyu sürdü.
Açılışta kısa bir konuşma yapan Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Barut, çalışmaların çok değerli olduğunu ifade ederek, bu şenliğin hayırlar getirmesini yıllar boyunca geleneksel hale getirilmesini ifade etti.

Bakmadan Geçme