Nazilli'de ligin en kritik maçı ücretsiz olacak

Ligde kalmak adına Cumartesi günü Bursaspor ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Nazilli Belediyespor, bu maçta taraftarlarının desteğini arkasına alacak. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bütün ilçe halkına maça davet ederken, stada girişlerin ücretsiz olacağını duyurdu.

Nazilli'de ligin en kritik maçı ücretsiz olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grup’da mücadele eden Nazilli Belediyespor, son hafta mücadelesinde sahasında Bursaspor’u ağırlayacak. Ligin en kritik maçına çıkacak olan Siyah Beyazlılar’da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, tesislerde takımı ziyaret ettiğini ve kulüp olarak Cumartesi gününe odaklandıklarını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli halkına seslenerek “Tüm halkımızı son dakikaya, son düdüğe kadar takımımızı desteklemeye davet ediyorum.” dedi.

MAÇ ÜCRETSİZ OLACAK
Nazilli Belediyespor’un ligde kalacağına canı gönülden inandığını söyleyen Başkan Özcan, “Nazilli Belediyespor bütün branşlarda çok başarılı. Voleybol, basketbol, karate, masa tenisi, kadın futbolcularımız, gençlerimizi hep turnuvalara kaldık, play-off’a kaldık. Çok iyi yerlere geldik. Ama A takımımızda, amiral gemisinde birazcık bizden kaynaklanmayan çeşitli sebeplerle sıkıntı yaşıyor. 36 puanla ligde kalınacak bir durumda 48 puanla acaba mı sorusu ortaya çıkıyor. Çok farklı bir sezon geçiriliyor. Futbol camiası da bunun farkında. Ama Allah’ın ayeti var, ‘İnsanoğluna ancak emeğinin karşılığı vardır’ diyor. Arkadaşlarımız çok çalışıyor, yönetiminden, teknik heyetine, futbolcularımızdan, kulüp çalışanlarımıza kadar hepsi çok çalışıyor. Ben cumartesi günü bütün Nazilli halkını Bursaspor maçına davet ediyorum. Maçımız ücretsiz olacak. Bütün Nazilli’yi orada görmek istiyoruz. Bu son maç ve güzel bitirmemiz gereken bir maç. Göbeğimizi kendimizin keseceği, galip geldiğimiz zaman ligde kalarak tamamlayabileceğimiz bir maç. Arkadaşlarımız büyük özveri gösteriyorlar. Yaşadıkları stresi yakinen biliyorum. Büyük emekler harcandı, bu emeği taçlandırmamız lazım. Nazilli halkı, Nazilli Belediyespor’un yanında olduğunu diğer branşlarda olduğu gibi göstermesi lazım. Ben A Takımızın ligde kalacağına eminim. Herkes buna inanıyor. Nazilli halkı da bu inancın yanında olsun. Tüm Nazilli halkını Cumartesi günü saat 15.00’te Nazilli Şehir Stadı’na bekliyoruz. Coşkuyla, son dakikaya, son düdüğe kadar sahadaki takımımıza desteklemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme