İYİ Parti'de Sakarya rüzgarı

14 Mayıs seçimleri öncesinde İYİ Parti'den Aydın milletvekili aday adayı olan iş insanı Recep Sakarya, aday tanıtım toplantısında fark yarattı.

İYİ Parti'de Sakarya rüzgarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı, Efeler Hidayet Sayın Kültür Merkezinde toplu aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Milletvekili olmak isteyen 34 aday adayı yarın yapılacak ön seçim öncesi partililerden destek istedi. Toplantıda tanıtma sırası kendisine gelince büyük destek gören ve alkışlarla mikrofonu eline alan Nazillili iş insanı Recep Sakarya, kendisini tanıtarak konuşmasına başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Gençler olmadan ben bir yol yürümeyeceğim” ilkesini kendisine ilke edindiğini belirten Sakarya, konuşması ile tanıtım toplantısında fark yarattı.

“HEPİMİZİN BİR AMACI, BİR GAYESİ VAR”

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçim öncesi kendilerini zorlu bir süreç beklediğini ifade eden Sakarya, bu yola baş koyarak canla başla çalışacaklarını ifade etti. Sakarya, şunları kaydetti: “Aydın’ımızın farklı ilçelerinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren ve bölgemizin insanlarının derdini ve sıkıntılarını bilen bir arkadaşınızım. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin de dediği gibi, ‘Gençler olmadan ben bir yol yürümeyeceğim’ ilkesini kendime ilke edinerek, bu yola baş koymuş olan bir aday adayıyım. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde öncelikle bu çatının altında toplandığımız için hepimizin bir amacı, hepimizin bir gayesi var. Bizim de bu çatının altında toplanmamızın en büyük amacı ve gayesi öncelikle tek aday sistemini bitirip, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçmeyi kendimize hedef belirliyoruz. Bu doğrultuda da ilk yapacağımız iş, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’yi Başbakan yaparak, ‘bir çift mavi göz ışığında’ ilkesi ile ülkemizi daha iyilere daha ilerilere taşıma gayesini yaşıyoruz. Bizler İYİ ailesi olarak, bunu yapabilecek kudrete, bunu yapabilecek kabiliyete sahibiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur!’. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

Bakmadan Geçme