• Haberler
  • Güncel
  • Kahramanmaraş'a görevlendirilen 15 zabit katibi yola çıktı

Kahramanmaraş'a görevlendirilen 15 zabit katibi yola çıktı

Nazilli Adliyesi'nden deprem bölgesine görevlendirilen 15 zabıt katibi, adliye personeli tarafından dualarla uğurlandı. Adliye personelleri 2 araçla bölgeye doğru yola çıktı.

Kahramanmaraş'a görevlendirilen 15 zabit katibi yola çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraları sarmak için çalışmalar sürdürülüyor. Bu arada yıkılan binaların enkaz kaldırma çalışmaları, savcılığın gözetiminde yapılıyor. Bu çalışmalarda görev almak için Adalet Bakanlığı tarafından Nazilli Adliyesi’nden de 15 zabit katibi, Kahramanmaraş merkez ve Pazarcık ilçelerine görevlendirildi. Görevlendirilen katipler Nazilli Adliyesi önünden saat 14:00’te uğurlandı. Uğurlamaya Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Menduh Yalvaç, hakimler, savcılar ve adliye çalışanları katıldı.

9 GÜN KALACAKLAR

Adli süreçlerin tamamında ekibin görev alacağını ifade eden Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, “Adalet Bakanlığımız tarafından deprem bölgesine görevlendirilen 15 zabıt katibi arkadaşımızı bu saat itibarıyla uğurladık. Giden arkadaşlarımız deprem bölgesindeki Kahramanmaraş ve Pazarcık ilçesinde görev alacaklar. Oradaki enkaz çalışmalarından adli süreçlerin tamamında yardımcı olacaklar. Biz de adliyemiz olarak hep birlikte uğurladık. İnşallah kazasız, belasız giderler. Giden arkadaşlarımızın görev süreleri 9 gün olarak belirlendi. Ancak ihtiyaç ve oradaki arkadaşlarımızın durumuna göre güncellenebilecek” dedi.
Mesai arkadaşlarıyla vedalaşan zabit katipleri 2 minibüsle, dualarla yola çıktı.

Bakmadan Geçme