Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı

Aydın'ın Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu, gençlerin kitap sevgisini artırmak amacıyla Ataköy İlkokulu ve Ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Aydın’ın Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu, gençlerin kitap sevgisini artırmak amacıyla Ataköy İlkokulu ve Ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap sevgisini artırmak hedefiyle Aydın genelinde farkındalık çalışmaları yapılmaya devam ederken, Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu, örnek bir harekette bulundu. Gençlerin kütüphanelerden daha iyi şekilde yararlanması amacıyla harekete geçen Kaymakam Gündoğdu, Ataköy İlkokulu ve Ortaokulu’nun kütüphanesine kitap bağışında bulundu. Kitaplarını raflara koyan öğrenciler Kaymakam Gündoğdu’ya teşekkür etti.

Konu ile ilgili Karacasu Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada "Öğrencilerimizin kütüphanelerden daha iyi şekilde yararlanmasını sağlamak, öğrencilerimizde okuma alışkanlığı geliştirerek kitap sevgisini artırmak ve kütüphanelerimizi zenginleştirmek amacıyla Kaymakamımız Mehmet Gündoğdu tarafından ilçemiz Ataköy ilk ve ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulunuldu" ifadeleri yer aldı.

Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı
Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı
Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı
İHA

Bakmadan Geçme