Kılıçdaroğlu'ndan Nazilli'ye il müjdesi

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Meydanı'nda Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nazilli halkına gönderdiği mesajı okudu. Nazilli'ye İl müjdesi veren Kılıçdaroğlu, 'Cumhurbaşkanı olduğumda 6 ay içinde Nazilli'yi İl yapacağım. Söz veriyorum' dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Nazilli'ye il müjdesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’ye yıllardır verilen il olma vaadi bu kez CHP kanadından geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Meydanı’nda seçim çadırını ziyaret ederek, mikrofonu eline aldı. CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu için destek isteyen Bülbül, iktidara gelmeleri halinde Nazilli’ye il olacaklarının sözünü veren Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajını okudu.

“EN GEÇ 6 AY İÇERİSİNDE NAZİLLİ’Yİ İL YAPACAĞIM”

Çevresinde toplanan vatandaşlara seslenen CHP’li Milletvekili Süleyman Bülbül, Kılıçdaroğlu’nun Nazilli’ye il yapacağına dair söz verdiğini söyleyerek, telefonuna gelen mesajı okudu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği mesaj ise şu şekilde; “Bu seçim aynı zamanda Nazilli için il olma referandumudur. Cumhurbaşkanı seçildiğimde, gerekli işlemleri tamamlayıp en geç 6 ay içerisinde Nazilli’yi il yapacağıma ilişkin kararlılığımı sizlere bir kez daha hatırlatıyorum. Seçim sonuçlarının Nazilli için ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Mesajı okuduktan sonra Nazilli’nin il olmayı hakkettiğini vurgulayan Bülbül, “Nazilli il olmayı haketmiştir arkadaşlar. 100 yıl önce, kurucu genel başkanımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vermiş olduğu sözü 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Nazilli’yi il yaparak yerine getirecektir arkadaşlar. Var olsun, sağ olsun!” dedi.

Bakmadan Geçme