Menderes'li öğrenciler Avrupa gezisinden döndü

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi tarafından İsviçre ve Fransa gezisi düzenlendi. Gezinin tamamlanmasının ardından 4 öğretmen ve 39 öğrenci yurda döndü.

Menderes'li öğrenciler Avrupa gezisinden döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de yaptığı etkinlik ve projelerle örnek okullar arasında olan Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, bilimsel, tarihi, sanatsal ve kültürel ayaklarının yanında öğrencilerinin yaparak yaşayarak deneyimleyebileceği sosyo-psikolojik yönü de olan İsviçre, Fransa gezisini okul müdürü Oktay Doğanlı, 39 öğrenci, 4 öğretmenle birlikte tamamlayarak yurda döndü. Menderes’li gezi kafilesince, Zürih, Bern, Cenevre, Cern, Einstein Evi, Cenevler Tarih ve Doğa Müzesi, Montrö, Lozan, Gruyere, Paris, Louvre Müzesi, Eyfel Kulesi, Disneyland, Walt Disney Stüdyoları, Şanzelize Meydanı, Ressamlar Tepesi gezildi.

ÖNEMLİ TECRÜBELER EDİNDİLER

Menderes Anadolu Lisesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği gezi sayesinde öğrenciler, farklı kültürlerin sosyal hayat kuralları içinde kendi ayaklarının üzerinde nasıl durabileceğini, küçük bir özgüven zerresinin bile dünya vatandaşı olabilmek için yeterli olabileceğini, toplulukla hareket etme ve ortak normları temel yaşam becerileri haline getirebileceklerini tecrübe ettiler.

Bakmadan Geçme