Mersin Genel Cerrahları Kimlerdir?

Mersin ili içerisinde birçok farklı uzmanlık alanlarında doktor tedavi hizmetleri sunar. Mersin genel cerrah doktorlarından biri olan Mehmet Altuğ Kazak da genel cerrahi alanında operasyonlar yapan bir doktordur.

Mersin Genel Cerrahları Kimlerdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mersin ili içerisinde birçok farklı uzmanlık alanlarında doktor tedavi hizmetleri sunar. Mersin genel cerrah doktorlarından biri olan Mehmet Altuğ Kazak da genel cerrahi alanında operasyonlar yapan bir doktordur. Genel cerrahi alanı birden fazla bölümle birlikte çalışmalar yürütür. Farklı uzmanlık alanlarından yardımlar alır veya yardımlar verilir. Yani genel cerrahi uzmanlık alanının çok geniş bir çalışma alanı vardır.

Mehmet Altuğ Kazak da genel cerrahi uzmanlığını tamamladıktan sonra obezite ve metabolik cerrahi uzmanlığı alanındaki hastalıklara yönelmiştir. Mersin tiroid bezi ameliyatı, kapalı fıtık ameliyatı sindirim sistemi hastalıkları ameliyatı, malignite, meme, karın duvarı fıtığı gibi hastalıkların operasyonlarını yapan bir doktorudur.

Kapalı Fıtık Ameliyatı

Fıtık hastalıkları insanların hayatlarını olumsuz yönde etkileyip bazen daha başka hastalıklara da neden olur. Kapalı fıtık ameliyatı aynı zamanda laparoskopik fıtık ameliyatı olarak da bilinir. Teknolojik gelişmeler sayesinde insanlar artık daha az acı duysun, yaraları daha çabuk iyileşsin diye genellikle kapalı fıtık ameliyatları yapılmaktadır. Hekimler de genellikle bu tür ameliyatları yapmayı tercih eder.

Mersin kapalı fıtık ameliyatı yapan doktorlar arasında en çok tercih edilenlerden olan Mehmet Altuğ Kazak yaptığı kapalı yöntem cerrahi operasyon ile hastalarının daha az acı duymasını sağlar. Aynı zamanda yara izi de daha çabuk bu şekilde iyileşir.  Bu tedavi yöntemi ile hastalar ameliyat olmaktan çekinmezler. Yani laparoskopik fıtık ameliyatı yeni nesil ameliyat yöntemlerinden biri olarak hastaların tedavilerinde kullanılır.

Bakmadan Geçme