Meşhur böreği depremzedelere tattırdılar

Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi Muhtarı Birkan Çelik ile hayırsever vatandaşlar, Adıyaman'dan İsabeyli KYK Hacı Geverhan Yurdu'na gelen depremzedelere bölgenin meşhur böreğini tattırdı.

Meşhur böreği depremzedelere tattırdılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Nazilli’ye Adıyaman’dan gelen depremzedelerin yaralarını sarmak için etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nin Muhtarı Birkan Çelik, hayırsever vatandaş Zühtü Yetiş ve İsabeyli kadınları, Adıyaman’dan ilçeye gelen depremzede aileleri yurtta ziyaret etti. Hayırseverler, KYK Geverhan Yurdu’nda misafir edilen vatandaşlara, Aydın bölgesinin meşhur ısırgan otlu, yöre ağzıyla dalganlı böreğini tattırma fırsatı buldu.

“KÖY HAVASINI YAŞAMALARINI İSTEDİK”

İsabeyli kadınları ile depremzede kadınların bir vesileyle kaynaşmasını istediklerini İfade eden Muhtar Çelik, “Adıyaman’dan gelen depremzede misafirlerimize destek ve moral olmak için yöremizin meşhur dalganlı böreğini pişirmeyi düşündük. Aynı zamanda bölgemizin kadınları ile tanışıp kaynaşmaları için böyle bir etkinlik düzenleyerek köy havasını yaşamalarını istedik. Malzemelerin tedarik edilmesinde Zühtü Yetiş yardımcı oldu kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme