Muhtar Öztürk'ten Çerçioğlu'na teşekkür

Nazilli'ye bağlı Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) alt yapı çalışmalarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Muhtar Öztürk'ten Çerçioğlu'na teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla, ASKİ ekiplerinin il genelinde çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler son olarak Nazilli’ye bağlı Yeşil Mahalle 75. Yıl Bulvarı üzerinde ana hat yenileme çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar devamında Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından üstyapı çalışmaları ile tamamlanacak.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Çalışmaları yerinde takip eden Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, ekiplere teşekkür etti. Sosyal medya hesabından da teşekkür eden muhtar Öztürk, “Yeşil Mahalle'mize hizmetlerinden dolayı şahsım ve mahallem adına başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Serdar Özmen, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç ve ekiplerine teşekkür ederim” dedi.

Büyükşehir çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle’de ASKİ ekipleri tarafından yetersiz ve ömrünü tamamlamış hatlarda yenileme, içme suyu ana hat yenileme yapılarak şebeke ve aboneler yenilenecek.

Bakmadan Geçme