Naz Naz'dan kritik galibiyet

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden E.G. Nazilli Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor'u evinde 2-0 yendi. Naz Naz bu galibiyetin ardından 45 puanla 10. sıraya yükseldi.

Naz Naz'dan kritik galibiyet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyespor, sahasında grubun güçlü takımlarından Şarlıurfaspor’u ağırladı. İlk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşma iki takımın orta saha mücadelesiyle başladı. Karşılaşmanın 25’inci dakikasında ev sahibi ekipte Bertuğ’un ceza sahası içinde buluşup vurduğu top, Semih Karadeniz’in müdahalesiyle auta çıktı. Dakika 39’da Nazilli Belediyespor’un kontratağında Bertuğ, Nurettin’e güzel bir pas verdi. Nurettin aynı güzellikte topa vurmayınca mutlak gol kaçtı. Gol yememek için iki taraf da kontrollü oynayınca, ilk yarı golsüz berabere tamamlandı. İkinci yarı Nazilli Belediyespor maça hırslı ve baskılı başladı. Sol taraftan gelişen atakta Emre Toptan’ın ceza sahasına açtığı ortaya golcü Bertuğ’un kafa vuruşu üst direkte patladı. Nurettin Çağlar penaltı noktasında önüne düşen topu düzgün ve sert bir vuruşla gole çevirdi: 1-0. Siyah Beyazlılar ataklarını golden sonra da sıklaştırınca 54’ncü dakikada Nurettin’in pasında yaptığı koşu ile Urfaspor sahasına giren golcü Bertuğ Bayar, güzel bir vuruşla takımının ikinci golünü attı. Golden sonra Siyah Beyazlılar kontra ataktan pozisyon bulsa da değerlendiremeyince maç 2-0 noktalandı. Siyah Beyazlılar bu galibiyetle, şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor büyük yara aldı. Naz-Naz, bu galibiyetle 45 puanla 10’uncu sıraya rahat bir nefes aldı.
Kulüp Başkanı Ünal Önal, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın Milletvekili Adayı Burak Pehlivan, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, maçı protokol tribününden birlikte izledi.
***Tribünde yaklaşık 2 bine yakın taraftar siyah beyazlıları destekledi. Şanlıurfaspor’u ise açık tribünde yaklaşık 100 taraftar yalnız bırakmadı. Nazilli Belediyespor alt yapısında yetişen ve bu sezon Şanlıurfaspor’a transfer olan Mert Çapar, Nazilli Şehir Stadyumu’nda ilk kez hemşehrilerinin karşısında sahaya çıktı.

STAT: Nazilli İlçe.
HAKEMLER: Fatih Tokail, Suat Güz, Serhat Sığır, Tayfun Sarı.
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Zekeriya ***, Mehmet Ersavaş *** (Dk. 74 Hakkıcan), Furkan **, Mert *** Özyıldırım ***, Nuh **, Merter ***, Nurettin ***, Alim ***1 (Dk. 84 Şükrü Kaan) Emre ***, Bilal ** (Dk. 79 Polat), Bertuğ *** (Dk. 79 Doğukan)
ŞANLIURFASPOR: Aydın *, İbrahim * (Dk. 59 Behlül) Feyyaz ***, Cumali ***(Dk. 59 Yakup), Kemal **, Doğacan *(Dk. 79 Mustafa), Erkam *, Semiz *, Mehmet Alp **, Mert Çapar ** (Dk. 59 Alpay), Barış Gök **.
SARI KARTLAR: Dk. 8 Cumali Bişi, Dk. 64 Feyyaz, Dk. 90 Behlül (Şanlıurfaspor)
KIRMIZI KART: Dk. 90 Feyyaz Belen (Şanlıurfaspor)
GOLLER: Dk. 46 Nurettin Çağlar, Dk. 54 Bertuğ (Nazilli Belediyespor)

Bakmadan Geçme