Naz Naz, sahasında Düzce'ye direnemedi, 0-2

Nazilli Belediyespor sahasında ağırladığı güçlü rakibi Düzce Cam Düzcespor'a 2 golle mağlup oldu, 0-2.

Naz Naz, sahasında Düzce'ye direnemedi, 0-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 31. hafta karşılaşmasında E.G. Nazilli Belediyespor, sahasında play-off mücadelesi yapan Düzce Cam Düzcespor’la karşı karşıya geldi. İlk yarıda kontrataktan yediği golle 1-0 geriye düşen Nazilli ekibi, maç boyunca sergilediği etkili oyununu gol yollarından kullanamayınca ilk yarıyı 1 golle mağlup tamamladı. İkinci yarıya hırslı başlayan Nazilli ekibi Nurettin ve Bertuğ ile aradığı mutlak gol pozisyonlarını harcadı. Rakip takım yine 61’inci dakikada kontratak geliştirerek Düzcespor atağında Altar Han’ın plasesinde meşin yuvarlağa müdahale etmeye çalışan Mert Er, topu kendi ağlarına attı, 0-2. Başka gol sesi çıkmayınca Siyah Beyazlılar maçı eli boş tamamladı.

Nazilli Belediyespor’u desteklemek üzere 3 bin taraftar tribünde yerini alırken, Kulüp Başkanı Ünal Önal karşılaşmayı AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Nazilli Belediyespor ve Düzcespor yöneticileriyle birlikte izledi.
MAÇ SONU SİNİRLER GERİLDİ
Maç içinde iki net pozisyonu gole çeviremeyen Nurettin Çağlar, soyunma odasına giderken, tribünlere tepki gösterdi. Nurettin’i Sportif Menajer Hasan Aygün ve kulüp doktoru sakinleştirmeye çalıştı.

TOROS ÖZÜR DİLEDİ

İyi bir takıma karşı mağlup olduklarını ifade eden Mesut Toros, “Bugün kart cezalısı olduğum için saha kenarında yer alamadım. Bu maçın çok zor olacağını biliyorduk çünkü rakibimizin kaliteli bir kadrosu var. Biz bugün oyuncularımızdan istediğimiz performansımızı alamadık. İlk 15 dakikada ve ikinci devrenin başlarında karşı karşıya kaçırdığımız net gol pozisyonlarımız vardı. Bunlar da maçın kırılma anıydı. Sonucunda yetenekli oyunculardan oluşan rakibimizin oynamasına müsaade ettik. Bizim de maalesef kadro derinliğimiz olmadığı için, oyuncularımıza büyük bir yük bindi. Tabii bunu bir bahane olarak sunmuyorum çünkü bugün sahada takımımı tanıyamadım. Oyuncularımızla beraber belirlediğimiz bir hedefe doğru ilerlerken, böyle bir mağlubiyet almak bizi çok üzdü. Son 6 haftalık periyot bizim için çok önemli. Bu maç bir kazaydı, önümüzdeki maçlarda telafi edeceğimize inanıyorum. Hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Camiamızdan ve taraftarımızdan, oyuncularım adına özür diliyorum.”


MAÇIN KARNESİ
STAT: Nazilli İlçe
HAKEMLER: Ahmet Ecevit **, Osman Baruk ***, Muhammet Oğuzhan Öztaş **
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Zekeriya *, Hüseyin Cihan * (Dk.63 Anıl *), Mehmet Ersavaş **, Mert Er ** (Dk.85 Bilal ?), Şükrü Kaan * (Dk.75 Polat **), Nurettin **, Alim *, Emre ***, Hakkı Can **, Doğukan **, Bertuğ *
DÜZCE CAM DÜZCESPOR: Ersin ****, Emre ** (Dk.87 Çınar ?), Muhammed Rıdvan **, Yasin ***, Sedat ****, Kerem **, Eren ** (Dk.82 Doğan Can ?), Koray ***, Savaş * (Dk.51 Erçin *), Altar Han *** (Dk.87 Hamit ?), Osman **
SARI KART: Hüseyin Cihan (Nazilli Belediyespor) – Savaş, Altar Han (Düzce Cam Düzcespor)
GOLLER: Dk.61 Mert Er (K.K.) (Nazilli Belediyespor) – Dk.30 Yasin (Düzce Cam Düzcespor)
KIRMIZI KART: -

Bakmadan Geçme