Nazilli Belediyespor, depremzede çocuklara kucak açtı

Nazilli Belediyespor Kulübü, Nazilli Belediyespor Spor Okulları ve NAZGEM (Nazilli Belediyesi Gençlik Eğitim Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi) işbirliğinde ilçeye gelen depremzede çocuklara sporla psikolojik destek sağlayacak. Depremden etkilenen çocuklar, antrenör ve rehber öğretmen eşliğinde spor eğitimi verilerek bir nebzede olsa depremi unutturmaya çalışacak.

Nazilli Belediyespor, depremzede çocuklara kucak açtıNazilli Belediyesi ve Nazilli Belediyespor kulübümüz, deprem bölgelerinden ilçemize gelen öğrencilerin eğitimlerine ve sportif geleceklerine destek olacak. Depremden en çok etkilenen depremzede çocuklar için sporla terapi verilecek proje kapsamında Nazilli Belediyespor tesislerinin kapısı açılacak, Nazilli Belediyesi Gençlik Eğitim Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi (NAZGEM)’nin rehber öğretmenler de seferber edilecek.  

“O ACI GÜNLERİ UNUTTURACAĞIZ”

Depremin yaralarını sarmak ve spor yaparak depremi unutmaya çalıştırılacak çocukların bu durumu çabuk atlatmaları için imkanları seferber edeceklerini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Depremin ilk gününden itibaren Nazilli halkı olarak büyük bir yardım seferberliği başlattık, bu seferberlik devam da ediyor. Ancak şuanda ilçemize gelen depremzedelerimizin biran önce normal yaşama dönmeleri, o felaketi unutmaları için de var gücümüzle çalışıyoruz. Nazilli Belediyespor Spor Okullarımız ile NAZGEM işbirliğinde çocuklarımızın sporla terapi görmelerini sağlayacağız. Uzman antrenörlerimiz ve rehber öğretmenlerimiz eşliğinde spor yaparak depremden etkilenen yavrularımızın o anları unutmalarını amaçlıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde futbol, voleybol ve basketbol başta olmak üzere bireysel spor branşlarında çocuklarımızı hem kulübümüzde eğitim gören çocuklarımızla kaynaştırmış hem de sporla terapi sağlamış olacağız. Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanımız Ünal Önal’a, yönetim kuruluna, antrenörlerimize ve NAZGEM yönetimine projeleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme