Nazilli'de Çanakkale Zaferi'ne gururlu ve duygulu anma

Nazilli'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle tören düzenlendi. Çelenk sunumu ile başlayan etkinlik, şehitlik ziyareti ve Nazilli Fen Lisesi öğrencilerinin 'Çanakkale Destanı' sunumu ile devam etti.

Nazilli'de Çanakkale Zaferi'ne gururlu ve duygulu anma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Program, Nazilli İstasyon Meydanı’ndaki Atatürk büstüne çelenk konulması ile başladı. Tören sonrasında, protokol üyeleri ve gaziler, Eğriboyun Mezarlığı’nda yer alan şehitliği ziyaret etti. Ardından program Nazilli Belediye Tiyatro Salonunda Nazilli Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programla sürdü.

PROTOKOL EKSİKSİZ KATILDI

Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonundaki programa, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Ağır Ceza Mahkemesi Ve Adalet Komisyonu Başkanı Menduh Yalvaç, Baro Temsilcisi Emel Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Caner Özkul, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin, İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim Necati Akkaya, siyasi parti temsilcileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş ve gaziler, daire müdürleri, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

ÇANAKKALE DESTANI AĞLATTI

Okullararası resim, mektup ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin, Nazilli Belediyesi tarafından karşılanan ödülleri, protokol üyeleri tarafından öğrencilere takdim edildi. Daha sonra Nazilli Fen Lisesi öğrencilerinin ‘Çanakkale Destanı’ sunumu sırasında katılımcılar gözyaşlarını tutamadı.

Bakmadan Geçme