Nazilli'de depremzedelere ücretsiz saç bakım hizmeti

Nazilli Berberler ve Kuaförler Odası, İsabeyli Mahallesi'nde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)'nda misafir edilen depremzedelere ücretsiz saç kesim ve bakım hizmeti sunuldu.

Nazilli'de depremzedelere ücretsiz saç bakım hizmeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş’ta yaşanan asrın felaketinde vatandaşların yaralarını sarmak için çeşitli faaliyetler yapılıyor. Bu anlamda da Nazilli’de de Berberler ve Kuaförler Odası Yüksek Öğretim Kurumları’na yerleştirilen depremzedeler ziyaret edilerek, erkek berberleri ve kadın kuaförleri tarafından ücretsiz bakım kesim hizmeti verildi. Başkan Olcay Akyıldız’ın öncülüğünde ve gönüllü erkek berberleri ve kadın kuaförleri katılımıyla İsabeyli Mahallesinde bulunan Geverhan KYK yurdunda bulunan depremzede misafirleri ziyaret etti. Ziyaret sonrası 130 depremzede erkek ve kadın misafirlere hizmet verildi.

“MUTLU EDEBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE”

İhtiyaç duyulduğu zamanlarda her zaman göreve hazır olduklarını ifade eden Nazilli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Olcay Akyıldız, “Nazilli Berberler, Kuaförler Odası olarak Kaymakamlığımıza ve Belediyemize her zaman depremzedelere hizmet için hazır olduğumuzu belirttik. Bu anlamda yönetim kurulumuz ve gönüllü üyelerimizle birlikte İsabeyli Mahallesinde bulunan Geverhan Kız yurduna giderek ücretsiz saç kesim bakım hizmetlerinde bulunduk. Yaklaşık 130 depremzedemize hizmet verdik. Bir nebzede olsa depremzede vatandaşlarımıza mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Odamız adına vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini sunuyoruz. Allah'ım bir daha böyle acılar yaşatmasın. Zaman içinde depremzede vatandaşlarımıza hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Bakmadan Geçme