Nazilli'de gerçeği aratmayan tatbikat

Nazilli Devlet Hastanesi'nde, gerçeği aratmayan yangın ve deprem tatbikatı düzenlendi.

Nazilli'de gerçeği aratmayan tatbikat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Devlet Hastanesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin katılımıyla birlikte deprem ve yangın tatbikatı düzenledi. Tatbikata, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü ve UMKE ekipleriyle birlikte 45 kişi katıldı.

6 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMDE SAĞLIK PERSONELİ REHİN ALINDI

Kuşadası’nda 6 büyüklüğünde meydana gelen depremden kaynaklı hastanede çıkan yangında iki hasta yaralandı. Tatbikat senaryosu gereği, hastalardan birinin yakını olduğu öğrenilen vatandaş sağlık personelini rehin aldı. Emniyet ekipleri tarafından saldırgan vatandaş etkisiz hale getirildi.

Deprem ve yangınla ilgili büyük bir tatbikat düzenlemek istediklerini belirten Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Akkaya "Tüm hastanelerde her yıl yapılması gereken bir tatbikat sürecimiz vardı, biz titiz bir şekilde hazırlıklarımızı gerçekleştirdik. Yangın ve depremle ilgili büyük bir tatbikat yapmak istedik. İtfaiye, emniyet ve UMKE ekiplerimiz bize destek oldu. Başarıyla tatbikatımızı gerçekleştirdik." dedi. Başarıyla tamamlanan operasyon gerçeği aratmadı. Hastanede heyecanlı dakikalar yaşandı.

Bakmadan Geçme