Nazilli'de hayat duracak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Nazilli'de yapacağı miting nedeniyle ilçede bazı yollar, bugün saat 10.00 itibariyle yarın mitingin bitiş saatine kadar araç trafiğe kapatılacak. Bunun yanı sıra bazı yollar da bugün saat 18.00'den itibaren trafiğe kapatılacak.

Nazilli'de hayat duracak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük mitingine ev sahipliği yapacak. Miting nedeniyle ilçede adeta hayat duracak. Yapılan açıklamaya göre Nazilli Belediye Meydanı’na çıkan yollar bugün itibari ile araç trafiğine kapatılacak.

MEYDANA ÇIKAN YOLLAR KAPANDI

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Nazilli Kaymakamlığı ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Nazilli'de gerçekleştireceği toplu açılış töreni kapsamında bugün saat 10.00 ile 18.00 itibariyle çeşitli bölgelerde trafiğe kapatılma kararı alındı. Hürriyet Caddesi İstasyon Meydanı ile Belediye Meydanı arası ve ara sokaklar bugün saat 10.00 itibariyle trafiğe kapatılacaktır. Stadyum Kavşağı'ndan Belediye Meydanı istikametine doğru Atatürk Bulvarı sağlı-sollu ve bu sokaklara çıkan ara bağlantı sokakları saat 18.00 itibariyle trafiğe kapatılacaktır. Belediye Meydanı'ndan 22 Sokak kavşağına kadar Ordu Caddesi istikameti yine sağlı-sollu saat 18.00 itibariyle trafiğe kapatılacaktır. Belediye Meydanı'ndan 85 Sokak kesişimi (Hürriyet Polis Karakolu) istikameti sağlı-sollu saat 18.00 itibariyle trafiğe kapatılacaktır. Ayrıca Devlet Karayolu Dörtyol Kavşağından Belediye Meydanı istikametine Hürriyet Caddesi de trafiğe kapatılacaktır ancak saati kesinlik kazanmamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan bölgede yaşayanların cadde ve sokakların trafiğe kapatılması nedeniyle araç parkı konusunda dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Bakmadan Geçme