Nazilli'de Kaymakamlık Korosu'ndan coşkulu konser

Nazilli Kaymakamlığı Türk Sanat Müziği Korosu, ertelenen 'Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Efsane Şarkılar Konseri'ni Nazilli Tiyatro Salonunda gerçekleştirdi.

Nazilli'de Kaymakamlık Korosu'ndan coşkulu konser
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sunumunu Mine Aytan'ın yaptığı koro şefliğini müzik öğretmeni Mustafa Dinçkol'un üstlendiği efsane şarkılar Türk Sanat Müziği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sanatseverlerin müzik dolu bir gece geçirdiği konsere Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, daire amirleri ve çok sayıda müziksever katıldı.

KONUKLAR ŞARKILARA EŞLİK ETTİ

27 kadın korist, 16 erkek korist ve 11 saz heyetinin görev aldığı konserde Nazilli Kaymakamlığı TSM Korosu konserin ilk bölümünde “Bana Bir Aşk Masalından”, “Gurbet O kadar Acı ki”, “Güller Arasında”, “Vurgun”, “Aklımda Fikrimde”, “Kahverengi Gözlerin”, “Ellerim Bomboş”, “Zalimin Zulmü”, “Şarkılar Seni Söyler”, “Ne Kadar Çok”, “Çile Bülbülüm”, “Arkası Gelmez Dertlerimin”, “Safalar getirdiniz” adlı birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eserlerini sanatseverlerle birlikte seslendirdiler. İkinci bölümde ise yine koro şefi Mustafa Dinçkol eşliğinde, “Yalan Gözlerin”, “Sevdan Olmasa”, “Yolcu Yolunda Gerek”, “Kırık Aynalar”, “Yollar Uzak”, “Yüce Dağdan Esen Yelden”, “Mazideki Aşk”, “Sana Çiçek Diyemem”, “Son Hıçkırık”, “Yalnızca Sitem”, “Elveda Gençliğim”, “Beyaz Zambaklar”, “Pınarım Başında Ayşem”, “Ne Sevince Ömrü Varmış”, “Rüya Gibi Hatıra”, “İzmir Marşı”, ve izleyiciler ile birlikte koro ve protokol üyeleri birlikte ellerinde Türk Bayrakları ile “Memleketim” şarkısını söylediler.

Konser sonunda koro üyeleri izleyiciler tarafından alkış tufanına tutulurken, Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, Koro şefi Mustafa Dinçkol ve koro üyelerine çiçek takdim ettiler.

Bakmadan Geçme