Nazilli Emniyeti, zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Nazilli'de düzenlenen 2 ayrı operasyonda torbacı olarak tabir edilen 3 uyuşturucu taciri gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Nazilli Emniyeti, zehir tacirlerine göz açtırmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre ekipler, yaptığı son operasyonda Nazilli'ye ilçe dışından gelerek uyuşturucu satışı yapıldığı tespit edilen bir aracı yakaladı. Araçta yapılan adli aramada yüklü miktarda metamfetamin ve esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan O.N., A.P., B.D. ve S.B. isimli 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan O.N ve A.P isimli iki şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan, B.D ve S.B isimli diğer iki şahıs hakkında ise uyuşturucu madde ticareti suçundan adli işlem başlatıldı.

3 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

İlerleyen saatlerde ekipler, uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit ettiği A.D isimli zehir tacirini ise Karaçay Mahallesi'ndeki nefes kesen kovalamaca sonucu kıskıvrak yakaladı. Şüpheli A.D. gözaltına alınırken, üzerinden yüklü miktarda metamfetamin, eroin, kokain, esrar maddesi, hassas terazi, ve uyuşturucu madde ticareti geliri olduğu tespit edilen para ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan zehir tacirlerinden A.D, B.D ve S.B isimli 3 şahıs uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nazilli Emniyeti, zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Bakmadan Geçme