• Haberler
  • Güncel
  • Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri performansları ile büyüledi

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri performansları ile büyüledi

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri, Ünlü şair Orhan Veli'nin şiirlerinden oluşan manzum tiyatro gösterisi gerçekleştirdi. Öğrenciler, 'Bir Garip Orhan Veli' adlı tiyatro gösterisiyle alkış topladı.

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri performansları ile büyüledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç yeteneklerin okuduğu Orhan Veli şiirleri izleyenleri mest etti. Nazilli’de akademik başarısının yanında sosyal etkinliklerle adını duyuran Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, Ünlü şair Orhan Veli’nin şiirlerinden oluşan manzum tiyatro gösterisi gerçekleştirdi. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Kültür Sanat Festivalleri kapsamında düzenlenen etkinliğe Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Şube Müdürü Latif Akgün, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Oktay Doğanlı’nın oluruyla yapılan gösteride Edebiyat Öğretmenleri Nurda Pilevne ve Özlem Yarar, Müzik Öğretmenleri Ulaş Sülüs, Metin Çelikel ile Elif Rüya Zeytinci, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Neslihan Geçer Eser, Birsen Taşkıran Evren, Lokman Yükseli ile Serkan Göktürk ve öğrenciler görev aldı.
Usta oyunculara taş çıkartacak performans gösteren öğrenciler davetlilerden büyük alkış aldı.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Emeği geçen herkese teşekkür eden Nazilli Menderes Lisesi Müdürü Oktay Doğanlı, “Bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkürler. Kültür sanata çok önem veriyorsunuz. Büyük katkılar veriyorsunuz. Bu oyunun çıkmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

Bakmadan Geçme