Nazilli'nin gençleri şampiyon

Nazilli Belediyespor U-17 takımı ligin son maçında evinde Uşakspor'u ağırladı. Rakibini 8-0 mağlup eden siyah beyazlılar, Bölgesel Gelişim Ligi 3'ncü grubunda şampiyon oldu.

Nazilli'nin gençleri şampiyon
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel Gelişim Ligi 3’ncü Grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor U-17 takımı, son maçta evinde Uşakspor’u misafir etti. Şampiyonluk parolasıyla maça çıkan siyah beyazlılar Nazilli Şehir Stadyumu’nda Uşakspor’a sahayı dar etti. Naz naz üstün oyunu ile maçı 8-0 kazanarak şampiyon oldu. Siyah İncilerin gollerini Necip, Alp Bostancı, Oğuzhan Andaç, Efekan Subakan(2), Cemal İter, Baran Öcalan ve Çınar Okatan kaydetti.

“ŞAMPİYONLUK NAZİLLİMİZE HAYIRLI OLSUN”

U-17 Takımının şampiyonluğu ile gururlandıklarını ifade eden kulüp Başkanı Ünal Önal, "Bu galibiyette payı olan teknik heyetimize, futbolcularımıza ve onların ailelerine çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk Nazilli’mize hayırlı olsun. Nazilli Belediyespor’un altyapısında bir gelişme olduğu aşikar. Sezon ortasında Berkay’ı göndererek ilk meyvelerini almaya başladık. Nazilli’mizi daha ileriye taşımak için gelişmeye devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme