Nazilli MYO'da 2 ayda bir müdür değişikliği

ADÜ Nazilli Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürlüğüne 2 ay önce atanan Dr. Öğretim Üyesi Umut Tolga Gümüş'ün yerine Doç. Dr. Mustafa Özçağ atandı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’nün yeni Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent göreve geldiğinde beri MYO'lara yeni atamalar yapılıyor. Nazilli’nin dışında Buharkent ve Karacasu Meslek Yüksek Okullarına da yeni atamalar yapıldı. Kent ilk olarak Yabancı Diller Yüksekokulu, Nazilli, Buharkent ve Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu’nda yeni atamalar gerçekleştirdi. Bu bağlamda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Doç. Dr. Bertan Akyol atanırken; Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kaya, Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ise Dr. Öğretim Üyesi Niyazi Küçük ataması yapıldı.

NAZİLLİ’DE 2 AYDA BİR MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANIYOR

Kent, göreve gelmesnin ardından Sümer Kampüs Nazilli MYO Müdürlüğüne 2 ay önce atanan Dr. Öğretim Üyesi Umut Tolga Gümüş’ün yerine Doç. Dr. Mustafa Özçağ atandı. Önceki Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'e yakınlığı ile bilinen Gümüş, aynı zamanda üniversitenin İktisadi İşletmesi'nin de başındaydı ve bu görevinden geçen hafta alınmıştı. Gümüş'ün eşi Ümran Gümüş'ün Sultanhisar MYO'ya 4 ay önce öğretim görevlisi olması da büyük sansasyon yaratmış ve hatta bu atamaya direnen dönemin Sultanhisar MYO Müdürlüğü görevinden alınarak yerine Gümüş ile aynı bölümde bulunan Prof. Dr. Yusuf Kaderli atanarak Ümran Gümüş'ün işlemlerinin bu şekilde tamamlandığı iddia edilmişti. Yeni Rektör Prof. Dr. Bülent Kent’in göreve başlamasıyla Umut Tolga Gümüş'ün görevden alınmasını akademik camiada bekliyordu.

Nazlli MYO'da 2 ayda bir müdür değişikliği

Bakmadan Geçme