Organizatörler tutuklandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 25 düzensiz göçmen ve 3 organizatör yakalanırken, adliyeye sevk edilen organizatörler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 25 düzensiz göçmen ve 3 organizatör yakalanırken, adliyeye sevk edilen organizatörler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik koordineli çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Güzelçamlı Mahallesi’nde Yunanistan’a deniz yolu ile yasadışı olarak geçmeye çalışan 25 düzensiz göçmen ve A.B., M.A. ile F.M. isimli 3 organizatör yakalandı. Göçmen kaçakçılığında kullanılan; 2 adet zodyak bot, 1 adet tekne motoru, 2 adet bot şişirme pompası, 1 adet yakıt bidonu ele geçirildi. Yakalanan düzensiz göçmenler adli ve idari işlemlerinin ardından Aydın Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edilirken, yakalanan organizatörler de jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Organizatörler tutuklandı
İHA

Bakmadan Geçme