Özcan, şehit yakınları ve gazilerle buluştu

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, şehit yakınları ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi. Özcan, şehit yakınları ve Gazilerle yakından ilgilendi.

Özcan, şehit yakınları ve gazilerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlama programının ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, şehit yakınları ve gazilere kahvaltıda buluştu. Hangar Kafede Başkan Özcan’ın ev sahipliğinde çok sayıda gazi ve şehit yakınının katıldığı etkinliğe Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Başkan Özcan eşi Aslı Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Caner Özkul, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz katıldı.

“ALLAH VARLIĞIMIZI BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

'Al bayrağın gölgesi altında devletimiz daim olsun' diyen Başkan Özcan, “Buranın halkı şehit ve gaziler vermiş birçok zulme maruz kalmıştır. Allah böyle günleri tekrardan nasip etmesin. İnşallah varlığımızı birliğimiz daim eylesin. Bugün nasıl bir aradaysak yarınlarda da bir arada olarak al bayrağın gölgesi altında devletimizi ve milletimizi daim eylesin. Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Bakmadan Geçme