Potanın Efeleri'nde motivasyon yüksek

Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, bu hafta evinde Üsküdar Belediyespor'u ağırlayacak. Zorlu maç öncesi Yönetim Kurulu üyeleri takım antrenmanını ziyaret ederek oyunculara baklava ikram etti.

Potanın Efeleri'nde motivasyon yüksek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBL 2’nci Lig ekibi Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı 18 Mart Cumartesi günü oynayacağı Üsküdar Belediyespor maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi.

Antrenmana ziyarette bulunan yönetim kurulu üyeleri oyunculara, baklava ikramında bulundu. Öte yandan ziyarette yöneticiler, siyah beyazlı ekibin hafta sonu oynayacağı maçı kazanmaları takdirde oyuncu başına 7 bin TL prim ödeyeceklerini müjdeledi.
Takım koçu Öğünç Toksöz, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ve oyuncuların maç öncesi motive olduklarını ifade etti.

POTANIN EFELERİ DESTEK BEKLİYOR

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında yönetim değiştiği için kulübe yeni yöneticilerin geldiğini söyleyen Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Koçu Öğünç Toksöz, ‘’Yöneticilerimiz sağ olsunlar bugün ellerinde tatlılarıyla geldiler. Takıma büyük moral oldu bu. 3 maçtır üst üstte kazanıyoruz. Oyuncularımızın bir beklentisi oluşmuştu. O beklentiyi çocuklarımız yöneticilere söylemeden onlar prim olarak açıkladılar. İnşallah bu yolun sonu güzel bir kupa ile taçlanacak. Hepimiz çok inanıyoruz, inşallah orayı görürüz. Biz bütün sezonu dolu tribünlere oynadık çok az boşluklar vardı. Bu maç gerçekten güzel bir maç olacak. Mutlaka herkesi tribüne davet ediyor bizleri desteklemelerini istiyoruz. Biz onların desteği ile parkeye güçlü çıkıyoruz. Bizleri desteklemeye devam etsinler’’ ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme