Protokolden Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaret

Nazilli'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle protokol üyeleri, Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Protokolden Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de protokol üyeleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde ilçe programı sonrası Nazilli Şehitler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Menduh Yalvaç, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Caner Özkul, siyasi parti temsilcileri ile daire amirleri katıldı. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyarette, protokol üyeleri ve şehit aileleri karşılıklı sohbet etme imkanı buldu.

"ASKERİMİZ TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI"

Ziyaret nedeniyle protokol üyelerine teşekkür eden Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin, "18 Mart bizim için büyük bir öneme sahiptir. Ben bir şehit eşiyim, Çanakkale ruhunu içinde yaşayan bir anneyim. Askerimiz Türk Bayrağını Çanakkale Zaferi'nin olduğu gün dalgalandırmıştır. Kimsenin şüphesi olmasın. Biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ziyaretten dolayı herkese çok teşekkür ederiz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, ziyarette gözünü kırpmadan canını feda eden bütün şehitler ve ailelerine teşekkürlerini iletti.
Ziyarete gelenlere dernek tarafından tavuk-pilav ikram edildi.

Bakmadan Geçme