Şehit Mehmet Dinek Ortaokulu'nda 23 Nisan kutlaması

Nazilli Şehit Mehmet Dinek Ortaokulu'nda (Zafer Ortaokulu) 23 Nisan UIusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Öğrencilerin yaptıkları gösteriler veliler ve öğrenciler tarafından büyük alkış aldı.

Şehit Mehmet Dinek Ortaokulu'nda 23 Nisan kutlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de Zafer Mahallesinde bulunan Şehit Mehmet Dinek Ortaokulu’nda öğretmenlerin himayesinde öğrenciler tarafından 23 Nisan UIusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri gerçekleştirildi.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ MARİFETLERİNİ SERGİLEDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kutlama programları anaokulu minik öğrencilerinin birbirinden güzel etkinlikleriyle herkesin takdirlerini kazandılar. Ardından ortaokul öğrencileri halk oyunları ve skeç ve Erkan Yollaç’ın meşhur ettiği ‘Evet-Hayır’ söylememe yarışmasında neşeli anlar yaşandı. Yarışmayı kazananlara ödüller verildi.

ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Öğrenciler okul bahçesine kurulan şişme oyuncaklarla gönüllerince eğlendi. Ayrıca öğrencilerin vazgeçemediği pamuk şeker öğrencilerin beğenisine sunulurken, çocuklar almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Çocukları izlemek için okul bahçesini dolduran aileler çocuklarının bu özel anlarını çekebilmek için birbirleriyle yarıştılar.
 

Bakmadan Geçme