Taşdemir'den NGC'ye ziyaret

İYİ Parti 28'inci dönem Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Reşat Taşdemir, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti'ni (NGC) ziyaret etti. Taşdemir, ziyarette projelerini anlattı.

Taşdemir'den NGC'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Aydın’dan milletvekili aday adaylığını açıklayan Orman Mühendisi Mehmet Reşat Taşdemir, Nazilli Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu. Ziyarette İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Zeyrek ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. NGC Başkanı Ümit Özmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette başkan Özmen Nazilli’den çıkan bir adayı mecliste görmek istediklerini belirterek, Taşdemir’e başarılar diledi.

“ÇÖZÜM ÜRETME VE ÖNDERLİK YAPMA KONUSUNDA İRADEYE SAHİBİM”

Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan İYİ Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Reşat Taşdemir, İYİ Parti’nin Nazilli’de kurucu üyelerinden olduğunu belirtti. Taşdemir, şunları kaydetti: “2018 yılında da milletvekili aday adayı olmuştum. Yoklamada 3 sırada çıkmama rağmen sıralamaya girememiştim. Ama hiç kopmadım, partim için çalışmalara sahalarda devam ettim. Şimdi tekrardan aday adayı oldum. Orman mühendisiyim. Doğu kökenli bir ailenin çocuğuyum. Aydın Nazilli doğumluyum. Nazilli Orman İşletme Müdürlüğünde yaklaşık 28 yıl teknisyen olarak çalıştım. Bu zaman zarfında Nazilli ve doğu ilçelerinin sorunlarına şahit oldum. Bu arada siyasetçileri gözlemleme şansım oldu. Siyasetçilerin doğrularını, yanlışlarını da gördüm. Emekli olduktan sonra kurumlar vergisi ödeyen bir işyeri açtım. Yaklaşık 120 çalışanım var. Devletime ve milletime çok borçlu olduğumu düşünüyorum. Hiçbir özlük hakkı endişesi duymadan milletvekili aday adayı oldum. Gerçekten 1 dönem milletvekili olmak istiyorum. Bu dönem içerisinde de tüm bilgi ve tecrübelerimi Aydın özelinde çözüm üretme ve bu çözümün önderliği yapma konusunda ciddi bir iradeye sahibim. Heyecanım da var.”

“DEVLETİN KAYNAKLARI ÇARÇUR EDİLDİ”

AK Parti’ye tarımsal alanda eleştirilerde bulunan Taşdemir, “Yapısal olarak AK Parti iktidarından ben hiçbir şeyin yapılmadığını görüyorum. Sadece birkaç yere göl ve gölet yaptılar. Nasip olurda biz iktidara geldiğimizde önce bu gölet ve göllerin sayısını 5-10 katına artmasını sağlayacağız. Aynı zamanda tarımsal üretimle ilgili devletin kaynaklarını hiç kullanmadıklarını ve aynı zamanda seyirci kaldıklarını şahit oldum. Bozuk olan orman sahalarının köylülere dağıtılması konusunda kendi çıkardıkları yönetmeliğe kendileri sahip çıkmadılar. Kuyucak’ta büyük bir açılışla hayvan hastanesi açıldı, şimdi çürümeye terk edildi. Devletin kaynakları çarçur edildi. Ciddi şekilde kaynak arttırılarak yapılmıştı. AK Parti iktidarındaki vekillerin Aydın’a seyirci kaldıklarını düşünüyorum. Sadece ürün desteği verdiler. Desteklerde zaman zaman arttı zaman zaman düştü. O da çiftçimizi mutsuz etti. İktidara geldiğimizde kendi ürünün hak ettiği değeri alıp, yurt dışı pazarlarına açılan vatandaşın mutlu olduğu bir sistemi kuracağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme