Uğur Mumcu Parkı'na giren hırsız ekipleri harekete geçirdi

Nazilli'de Aydın Büyükşehir Belediyesine ait Uğur Mumcu Parkı'nda bulunan idari binaların camlarının kırık olduğunu tespit eden görevliler polise ihbarda bulundu.

Uğur Mumcu Parkı'na giren hırsız ekipleri harekete geçirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın’ın Nazilli ilçesinde mahkeme kararıyla Nazilli Belediyesi'nden kısa bir süre önce Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen ve yenileme çalışmaları kapsamında bakıma alınan Uğur Mumcu Parkında bulunan idari binalara hırsız girdi. Akşam saatlerinden Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir personel parkta bulunduğu esnada parka ait kapalı kısımda bir hareketlilik olduğunu fark etti. Uzun süredir atıl vaziyette duran binanın içinde kabloları ve demir parçaları almaya çalışan hırsızı fark eden personel, hırsıza bağırınca şüpheli korkarak olay yerinden kaçtı.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte biinada yapılan incelemelerde camların kırık olduğu görülürken, olay yeri inceleme ekipleri yüzeylerde parmak izi incelemesi yaptı. Polis, hırsızı tespit etmek ve yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına alarak çalışma başlattı.

Bakmadan Geçme