• Haberler
  • Güncel
  • Yıldırım, Buharkent Belediye adaylığını açıkladı

Yıldırım, Buharkent Belediye adaylığını açıkladı

S.S. Buharkent Servis Hizmetleri ve Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi'nin 13 yıllık Başkanı Fatih Yıldırım, olağan genel kurul toplantısında görevi bırakarak, Buharkent Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Yıldırım, Buharkent Belediye adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

S.S. Buharkent Servis Hizmetleri ve Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi 2022 yılı olağan genel kurul toplantısını Buharkent Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonundan gerçekleştirildi. Toplantıya diğer ilçelerin kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken, divan başkanı, üyelerinin seçimi ve imza yetkisinin verilmesiyle devam etti. Birlik görevlisi tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço, gelir-gider cetveli okunarak oy birliğiyle ibra edildi. Ardından üye aidatları, huzur hakkı ücretleri ve fasıllar arası aktarma yetkisi yönetim kuruluna oy birliğine verildi. Daha sonra görevli müdür atanması onaylandı. Tek liste ile gidilen seçimlerde eski yönetimde başkan yardımcılığı yapan Muammer Yaren yeni başkan oldu.

“KOOPERATİFİMİZİN BÖLGEDEKİ PRESTİJİNİ ARTTIRDIK”

Görevi bırakan Başkan Fatih Yıldırım görev yaptığı süre içinde çalışmalarında destek olan belediyeler ve kurumlara teşekkür etti. Yıldırım konuşmasında, “Kooperatifimizin bölgedeki prestijini arttırdık. Görev sürem içerisindeki tek amacım kooperatifimizin geleceğe daha emin adımlarla yürüyebilmesi ve bölgede söz sahibi olabilmesi, esnafımızın daha huzurlu çalışma ortamında ailesine geçim kaynağı sağlayacak gelirinin arttırılması ve hürriyetinin sağlanması oldu. Gecemi gündüzüme katarak 13 yıl önce başlattığımız bu yolculukta sizlerden emaneten aldığım başkanlık makamını, abim Muammer Yaren'e ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teslim ediyorum.” dedi.

“2024 YEREL SEÇİMLERİNDE BEN DE VARIM”

'Yeni devrimler için bir başlangıç olacak' diyen Yıldırım, “Bu karar benim için her ne kadar zor olsa da yeni devrimler için bir başlangıç olacaktır. Emin olun ki 13 yıldır sizlerin başını nasıl öne eğmediysem, bundan sonraki süreçte de kimsenin başını öne eğmeden çalışmalarıma devam edeceğim. 2014'ten bu yana Buharkent'te oluşan siyasal gruplaşmalara ve mutlu azınlıklara karșı 2024 yerel seçimlerinde ben de varım. Daha mutlu yarınlarda buluşmak üzere saygılarımla hepinize tek tek teşekkür ederim. Benden yana bir hakkınız varsa helal olsun. Siz de hakkınızı helal edin ve bölgedeki minibüsçü çalışma arkadaşlarımızdan da helallik isteğimi kendilerine iletin” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme